Reus Cultura Contemporània (RCC) – Temporada 2, hivern – primavera 2022

El Reus Cultura Contemporània (RCC) se’n va a les sales

Reus Cultura Contemporània, l’etiqueta que serveix per denominar la programació estable de música en viu que ha engegat l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de l’Ajuntament de Reus, continuarà la programació el 2022 a les sales de concerts de la ciutat.

Després de l’èxit de la primera temporada de l’RCC la primavera del 2021, per a la que van passar artistes del nivell de El Petit de Cal Eril, Anna Andreu, ROJUU o Chaqueta de Chándal, entre d’altres, aquesta segona temporada continua amb bandes de primer nivell nacional i estatal, i amb dues perles internacionals: l’argentina SIMONA, i des de Brussel·les Rafael Aragon. Entre els plats forts hi destaquen els vigatans Germà Aire, la jove mallorquina Maria Hein, els madrilenys The Parrots, els emergents navarresos Chill Mafia o el granadí, que va posar el Festival Vida de cap per avall l’estiu passat, Bronquio.

Entre les novetats d’aquesta segona temporada incorporem a la programació una exposició fotogràfica de l’artista local Núria Subietas, que es podrà veure al Bar Campus, del 9 de febrer al 5 de març de 2022. 

Incorporem nous espais en la programació i comptarem amb el suport de l’Absenta, El Submarino.

L’RCC vetlla per a dotar la ciutat de Reus d’una programació estable de música contemporània que permet normalitzar el consum cultural al Camp de Tarragona. Aquest projecte és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Generalitat de Catalunya. També gràcies al nostre patrocinador principal, Estrella Damm. Així com la resta d’agents locals que hi col·laboren, als espais citats cal sumar-hi el 3de9 i l’Hotel Ollé i les entitats La Bullanga i Hora Violeta

Cartell (interactiu)

Programa de mà (interactiu)

Més informació de la programació actual del RCC a : www.animat.cat/rcc

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

També et podria interessar:

Fil Musical 2022

La 5a edició del Fil Musical Aquesta edició recupera la normalitat després de dues edicions marcades per la pandèmia. Un any més, i ja és

Read More »