Fil Musical 2022

La 5a edició del Fil Musical

Aquesta edició recupera la normalitat després de dues edicions marcades per la pandèmia.

Un any més, i ja és el cinquè, els dijous al vespres del mes de juliol és temps de concert, temps de Fil Musical. Una proposta que es consolida amb la cinquena edició i que ja és un referent dins la programació de música dels estius a Reus.

Fil musical serà els dies 7, 14, 21 i 28 de juliol i tots els concerts començaran a partir de les 21h i a la Palma.

Aquest any forment la programació: Flashy Ice Crem, Maio, Santa Salut i Volcano Springs. Una programació eclèctica però amb un denominador comú i és que totes les formacions són de músics joves.

Tots els concerts programats són gratuïts

Com a novetat es recupera el 100% d’aforament de la Palma i que no serà necessari reservar les entrades prèviament. L’aforament és lliure i limitat.

Fil Musical és una proposta organitzada pel departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, conjuntament amb la regidoria de Cultura i l’Associació Cultural Anima’t.

PROGRAMACIÓ

FLASHY ICE CREAM – Trap, Sabadell – Dj. 7 JUL. 21:00 h – La Palma, Reus
Flashy Ice Cream van ser dels primers a fer-se un nom fent trap en català, amb un estil molt personal i fresc. El DAAX, el Pol Giancana i l’Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya. Després de Brillar o Morir, el seu primer disc, van presentar Don Gelato, un àlbum brillant amb el qual van aconseguir el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels Premis Enderrock.

MAIO – Cançó d’autor – Barcelona – Dj. 14 JUL. 21:00 h – La Palma, Reus
Maio Serrasolsas Moreno va néixer un primer de maig de finals dels 90s a Sant Andreu, Barcelona. Néixer el dia de les treballadores i haver crescut a un barri tan combatiu com alegre no podia ser casualitat. És així com la MAIO entén també que la música, quan no la desaparelles de la política (així en general), sona molt bé.

El disc debut de MAIO és, com tot bon debut, una col·lecció de 9 cançons estilísticament ben diverses on trobem una artista que combina amb desinvoltura i subtilesa tant peces íntimes i tranquil·les, gairebé nues, com ritmes festius pujats de BPMs, sintètics, tropicalistes i reggaetoneros.

SANTA SALUT – Rap – Sabadell – Dj. 21 JUL. 21:00 h – La Palma, Reus
Santa Salut, pseudònim de Salut Cebrià, és una MC catalana. Va fer la seva primera aparició l’any 2017. Les lletres de la seva obra són de denúncia social i de temàtica anticapitalista, antifeixista, antiracista, i feminista. Ha fet col·laboracions amb altres cantants de rap com són SWIT EME, Adala, Las Ninyas del Corro, així com amb la banda de punk oi Kaos Urbano.

VOLCANO SPRINGS – Psicodèlia – Reus – Dj. 28 JUL. 21:00 h – La Palma, Reus
És una banda de Reus amb matisos alternatius de surf, country i psicodèlia formada a inicis de l’any 2020. Els seus integrants fan una clara aposta per la barreja d’instruments com ara els òrgans elèctrics o les guitarres que ens recorden a bandes com ara The Doors o the growlers, bandes que tenen com a referència.

 

No event found!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

També et podria interessar: