Home Venturi

Venturi

RCC

Dia

Ds 08 oct. 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Venturi –  Rock Indie, Madrid – Ds. 8 OCT, 22:00 – preu: 10/12 € – Absenta, Reus

Venturi és el trio madrileny sobrat d’actitud i talent format per Daniel Durán, Lucas Olazabal i Jonás Batuecas. Amb una sonoritat pròpia i treballada caracteritzada pels ritmes atípics, guitarres explosives i una veu amb molta desimboltura fan dels seus concerts una autèntica festa que és capaç de fer ballar desenfrenadament a qui tinguin davant.

L’any 2018 van debutar amb “Mi estupida opinión”, i l’any 2021 van publicar l’àlbum “No puede ser peor”, un disc produït per Carlos Hernández en el que el trio madrileny es col·locava en les primeres posicions de l’escena pop-rock nacional amb un repertori carregat de reflexions generacionals i la capacitat per representar una part de la joventut que vibra amb el pop-rock, les guitarres i les melodies frenètiques.

Aquest 2022, Venturi ha arrencat fort amb la potència dels singles “Paro mi caballo”, “Puto Friki” i “El fantasma de la fiesta”.

 

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te