Home Valentina and The Electric Post

Valentina and The Electric Post

RCC
Tags: ,

Dia

Dv 14 oct. 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Valentina and The Electric Post – Pop, Berga – Dv. 14 OCT, 22:00 – preu: 10/12 € – Absenta, Reus

Valentina Risi i Ildefons Alonso són Valentina & The Electric Post, un duo de pop electrònic amb magnetisme i mitologia pròpia. És un projecte nascut al Konvent de Cal Rosal (Berga), projecte cultural del qual formen part. Les seves creacions aparellen el component “ambient” amb les melodies vocals de la Valentina i generen espais on la guitarra coexisteix amb els sintetitzadors i t’arrosseguen a llocs inimaginables per fer-te tornar a la terra amb una visió renovada.

En els seus tres anys de trajecte Valentina & TEP han publicat “Before the Universe” (2019), “The Line” (2021) (Hiddentrack Records) i una sèrie de singles revisitant els clàssics “While my guitar gently weeps” (The Beatles), “In the Dark Places” (PJ. Harvey), “The Rip” (Portishead).

Aquesta temporada, podrem gaudir en directe de les noves composicions que veuran la llum a partir de setembre, una sèrie de singles i videoclips gravats i produïts per elles mateixes al Konvent de Cal Rosal. Una nova remesa de cançons que es caracteritza per melodies enganxoses, ritmes potents i expansius i lletres cinematogràfiques que parlen de la força de la feminitat.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te