Home Sr. Lufthansa i Rafael Aragon

Sr. Lufthansa i Rafael Aragon

RCC

Dia

Dv 29 abr. 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

Gratuït

Descripció

Sr. Lufthansa – Global Bass / World, Sabiñánigo (Osca)

Sr. Lufthansa és el viatge a través de la música d’Eudardo Ainsa. Melòman des de molt petit, es va traslladar a Saragossa a mitjans dels noranta on va començar a mesclar Disco, Funk, Afrobeat… El 2005 es va instal·lar a Reus i participa en diferents festivals com l’Aftersun, l’Art-e o el Mondo i passa a punxar amb normalitat a sales del territori com la Zero, el Loop, El Cau o el Groove Bar. En els darrers anys s’interessa per l’antropologia musical i ofereix sessions temàtiques al bar Teina de Reus on sonen Cumbia Digital, Tropical Bass, Funk Carioca… Sessions que l’han portat a punxar a festivals com Tropical Camp o Visual Brasil i a sales i clubs de Barcelona, Madrid, Saragossa, París o Hamburg. Imprevisible, divertit, mordaç… amb una maleta que no s’acaba converteix les seves sessions en una experiència única. 

Rafael Aragon – Global Bass, Brussel·les (Bèlgica)

Nascut a París es va impregnar del mestissatge de la metròpolis francesa i de la seva visió cosmopolita. De ben jove s’aficiona a la lingüística i al periodisme musical, inicia la seva carrera com a productor i el porta a crear discs i bandes sonores, girant per Europa, Marroc i Turquia sota el nom de Rafiralfiro. El 2011 fa creu i ratlla i publica el seu primer EP al segell espanyol CaballitoCurandero EP” i és un èxit. Avui en dia és una de les figures més destacades de l’escena Global Bass europea, ha publicat nombrosos EP’s i remixes i ha actuat a festes i festivals d’Europa, Àfrica i Amèrica del Sud. Amb un peu a cada continent, la música de Rafael Aragon enreda les pistes i esborra les fronteres. Els seus directes porten energia lluminosa, intensitat espiritual i molta suor. Els seus concerts són una festa pels peus i les orelles, una experiència única!

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te