Home Josephine, Phosky i GildA

Josephine, Phosky i GildA

RCC

Dia

Dv 04 març 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

Gratuït

Descripció

GildA – Tech house / Electro, Reus 

GildA, com ja sabeu, és l’alter ego de Milos Llurba. L’any 2005 va començar a punxar en festes privades inicialment amb sons indie-rock i pop. Des d’aleshores el seu estil i tècnica han anat evolucionant fent un gir cap a la música electrònica. Les seves sessions actuals van des del techno, passant per l’electro i derivant al tech house.

Phosky – Electrònica, Barcelona

Phosky porta tota la vida entregada a la música passant per infinitat d’estils, però el fet que ens hàgim trobat, aquí i ara, es diu Femnøise i també es diu Phosky. Femnøise és el segell en què està des de 2019, quan va presentar-se dins el cartell del brunch – in the city i el seu after brunch al Nitsa. Va formar part també del cartell del Primavera Sound en l’edició #TheNewNormal. El fet és que Phosky és una artista brillant que s’ha passejat pels millors locals d’Europa i que ens farà vibrar, i que millor que presentar-la a Reus en honor al dia de la Dona.

Josephine – Tech house, Barcelona

Josephine és una una productora i DJ de sessions elegants. El seu techno, carregat de percussions i armonies, l’ha convertit en poc temps en un referent de club i ha compartit les seves produccions en sales com Pachá Barcelona, Apolo, La3, entre moltes altres. El 2019 va treure el seu primer EP, “Mind Map” amb el segell Natura Viva, un dels més importants del moment. Sens dubte Josephine comença a despuntar molt notablement en l’escena de l’electrònica estatal. 

Col·labora: Hora Violeta

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

desembre 2022
gener 2023
No event found!

Subscriu-te