Home Miquel Serra

Miquel Serra

RCC
Tags: ,

Dia

Dv 18 nov. 2022

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Miquel Serra – Folk , Mallorca – Dv. 18 NOV, 22:00 – preu: 10/12 € – Racó de La Palma, Reus

Miquel Serra és el reconegut cantautor eivissenc resident a Manacor i escriptor incipient. Als 34 anys va autoeditar-se el primer disc, ‘Opilions’ (2009), inaugurant així una prolífera etapa de creació i publicació de discos amb el segell barceloní, Foehn Records.

Aquest any presenta l’àlbum “Una casa és pànic” (Foehn Records, 2022), que retrata la necessitat de seguretat dels humans, malgrat que aquesta brilla per la seva absència. El nou treball arriba després de més d’una dècada publicant cançons, i un 2021 prolífic amb el llançament del llibre “Pendents que arribin els conqueridors” (Empúries) i el disc “Cançons de Joan Serra” (Foehn Records) -amb què va guanyar el Premi Enderrock Especial del Jurat de la Música Balear 2021-.

En aquest nou disc, gravat i mesclat per Sergio García Pérez, l’artista ha comptat amb una banda formada per Miquel Perelló, Michael Mesquida i Jorra Santiago (Jorra i Gomorra) que l’acompanyarà també en directe. 

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te