Home Manguata + Ceaxe

Manguata + Ceaxe

RCC

Dia

Dv 02 des. 2022

Ubicació

Lo Submarino
Camí de l'Aleixar, 87, 43202 Reus

Hora

22:00

Preu

8 € anticipada/10€ Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Manguata (Rap i Trap, Tarragona) + Ceaxe  (Rap i Trap, Barcelona)
Dv. 2 DES, 22:00 – preu: 10/12 € – Lo Submarino, Reus

Manguata – Rap i Trap, Tarragona

Manguata és el cantant i c/o del segell Forever Trappin’ i de l’esdeveniment #theMoodlive.

Amb treball i dedicació durant més de 9 anys s’ha convertit en un dels artistes urbans més reconeguts de la ciutat.

Les seves cançons són una barreja perfecta de sons musicals variats en els quals transmet una càrrega d’energia a qui les escolta. Destaca com porta al seu propi terreny estils com el Hip Hop, el Trap, el R&b o l’Afro swing.

Ceaxe – Rap i Trap, Barcelona 

Alexander Chaffardet Almón, més conegut com a CEAXE és el jove català que en tan sols un any ha aconseguit fer-se un lloc a l’escena local, estatal i internacional, amb oients de Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.

Apropant el seu estil de rap urbà, melòdic i sentimental a les noves generacions, CEAXE ha assegurat la professionalitat de la seva proposta preparant el seu directe i live-show de la mà de Miguel Zamarripa “Flautek”, actual productor de grups com 31FAM i definit per la premsa com un dels “monstres de la producció del directe”, qui també l’apadrina en el desenvolupament del seu projecte.

Els seus concerts es caracteritzen per una enèrgica posada en escena, una entrega inigualable al seu públic i un missatge que arriba al cor dels seus oients.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te