Home Luna + VIKI ANTA

Luna + VIKI ANTA

RCC

Dia

Dv 11 nov. 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

Gratuït

ENTRADES

Gratuït a Dice

Descripció

Luna (Techno, Formentera) + VIKI ANTA (Indie Dance, León)
Dv. 11 NOV, 22:00 – preu: gratuït – Absenta, Reus

Luna – Techno, Formentera

Luna Martínez és la deejay de música electrònica que es refugia a la màgica illa de Formentera per inspirar els seus projectes. És en el minimal on ha assolit una estabilitat sonora que li ha permès definir-se amb un estil propi, produint sets marcats per un so delicat, auster i elegant. 

Ha actuat juntament amb els artistes més importants de l’escena electrònica internacional com Tale Of Us, Óscar Mulero, Adriatique, Dixion, Honey Dijon, Ben Klock i Adriana López, Laurent Garnier, Nina Kraviz i Mystery Affair.

Actualment, està treballant en la producció del seu propi àlbum i en un projecte conjunt en format live al costat de l’artista Bonhomía que s’anomena “murr_ma”.

VIKI ANTA – Indie Dance, León 

VIKI ANTA és una autèntica agitadora; en poc temps s’ha convertit en part vital de l’actual escena indie i deep house espanyola. Després de setze anys d’experiència en les seves mescles, el seu nou a.k.a demostra una maduresa artística que està a punt de fer-la catapultar a nous escenaris.

Sense cap dubte, conserva l’essència del principi i aguditza la seva tècnica per a fondre en la pista de ball el millor del mix entre el techno, l’indie dance i el dark disc, apuntant directament a mantenir en efervescència la pista de ball.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te