Home L’Hereu Escampa + Sandré

L’Hereu Escampa + Sandré

RCC

Dia

Dv 28 oct. 2022

Ubicació

Lo Submarino
Camí de l'Aleixar, 87, 43202 Reus

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

L’Hereu Escampa  i Sandré (Pop Garage, Barcelona/ Punk, Barcelona)
Dv. 28 OCT, 22:00 – preu: 10/12 € – Lo Submarino, Reus

L’Hereu Escampa – Pop Garage, Barcelona

L’Hereu Escampa és el duet pop garage de Manlleu format per Guillem Colomer i Carles Generó que desborda a parts iguals punk i energia i nostàlgia, ruralisme i melancolia.

En els seus primers discos ens podem traslladar emocionalment a una època en la qual érem més joves, agosarats, vitals i menys responsables. Amb el seu tercer disc “Futur Ancestral” fan una transició cap a una nova etapa en la qual les històries que s’hi narren són més madures i expliquen l’impacte en les nostres vides de l’avorriment, la fe, la fortuna, els dies bons, clars i fugaços o la incertesa.

Sandré – Punk, Barcelona

Fa quatre anys, per allà l’any 2018, Sandré emergia de les esquerdes de l’underground barceloní com a resposta a la tensió de cos vigilat que provoca la sufocació d’un món que ens insta a produir, a consumir i a sortir guapxs per a la foto. D’aquesta manera, Rosa Pagès, Carles Pons, Stefania Lusini i Marc Torrent van decidir agafar els instruments i cridar i trencar-li la cara a les mesquineses de la vida moderna i a tot el que els vingués de gust. 

Després de debutar amb l’LP “Ave Muñón” l’any 2019 i l’EP “Trúnel”, l’any 2020, ara tornen amb un nou àlbum que ens confirma que la pandèmia no ha fet esquerda en ells.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te