Home LENAND i presentació RCC 3

LENAND i presentació RCC 3

RCC
Tags: ,

Dia

Dc 07 set. 2022

Ubicació

Jardí del la Casa Rull
Raval de Robuster, 34, 43204 Reus

Hora

19:00

Preu

Gratuït

ENTRADES

Gratuït - Dice

Descripció

Lenand – Pop, Flix – Presentació RCC – Dc. 7 SET, 19:00 – preu: gratuït – Jardí de la Casa Rull 

Lenand és el duo de guitarra i veu format per Andreu Peral i Elena Garcia, que després de conèixer-se virtualment l’any 2021, han donat forma a aquest projecte carregat de talent natural en el qual transcendeixen sonorament i flueixen harmoniosament.

Lenand no vesteix d’etiqueta, ni pretén adquirir-la. Defineixen el seu estil com una mixtura entre l’indie i el pop, amb girs flamencs i tocs d’electrònica. Les seves cançons són delicades, tenen força, són íntimes i genuïnes. En elles viatgen des de la crítica social fins a les odes i les litúrgies musicals més passionals buscant connectar amb el públic i projectar la delicadesa dels successos planetaris i de les seves històries.

Lenand és el sospir de dues veus delicades i entusiastes que emprenen un nou camí amb l’equipatge omplert de noves melodies i esperances a compartir. 

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te