Home Laura Sam y Juan Escribano

Laura Sam y Juan Escribano

RCC

Dia

Dv 09 des. 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Laura Sam y Juan Escribano – Spoken word, Murcia – Dv. 9 DES, 22:00 – preu: 10/12 € – Absenta, Reus

Laura Sam y Juan Escribano és el duo format per la poeta i rapera Laura Sam i el músic i compositor Juan Escribano. Darrere de Laura Sam es troba Laura Soto, de formació artista plàstica amb una vasta trajectòria professional en l’àmbit de la poesia oral i escrita i d’impactant talent per la rima. Juan Escribano és conegut per la premsa musical per la seva llarga trajectòria com a autor, compositor, productor, guitarrista, teclista i corista al combo bilbaí We Are Standard.

El seu projecte no admet fàcilment etiquetes, però podríem dir que el seu treball s’emmarcaria estèticament entre l’urbà i el contemporani i ideològicament entre el cultural i el social.

L’any 2021 van publicar els seus tres primers senzills que formen part del seu àlbum: “Nadie nada”, “Búnker” i “Algoritmo“; tres perles que abracen un ventall de conceptes, emocions i temàtiques. Aquest 2022 la banda arrenca fort amb el seu senzill “España“, una cançó que evoca un país amb un panorama polític desolador, botxí i víctima de si mateix.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

desembre 2022
gener 2023
No event found!

Subscriu-te