Home Islandia nunca quema

Islandia nunca quema

EXHAURIDESRCC
Tags: ,

Dia

Ds 12 març 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

10/12€

ENTRADES

Comprar

Descripció

Després de tres anys allunyats dels escenaris, no seria massa encertat dir que els Islandia nunca quema tornen, perquè no han marxat, mai han deixat d’existir. Malgrat el silenci, han continuat treballant amb cançons noves que formen part del disc que presenten el 2022.

Formats el 2009, s’ha dit d’Islandia nunca quema que fan música elegant, pop-rock obstinat en el protagonisme de les guitarres i amb la melodia com a mitjà d’expressió. La seva discografia inclou dos singles i un LP, “Applause” (Philatelia Records, 2014). Songs of Vic Chesnutt (No Aloha Records, 2020). Poden presumir d’haver tocat en directe amb l’australià Robert Forster (The Go-Betweens) i el britànic Robyn Hitchcock, i també de figurar amb una cançó a la banda sonora de La propera pell (2016), dirigida per Isa Campo i Isaki Lacuesta.

Als seus directes s’han pogut sentir versions de The Triffids, The Go-Betweens, Scott Walker, The Kinks, Edwyn Collins o Chris Spedding, entre molts altres, cosa que ens permet fer-nos una idea dels territoris que explora la seva música.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

desembre 2022
gener 2023
No event found!

Subscriu-te