Home Germà Aire

Germà Aire

RCC

Dia

Ds 05 març 2022

Ubicació

Absenta
Absenta, Carrer d'Aleus, 2, 43201 Reus

Hora

22:00

Preu

10/12€

ENTRADES

Comprar

Descripció

Els vigatans Germà Aire tornen a la capital del Baix Camp per a presentar el seu tercer treball: Gornal (Hidden Track – 2021). El disc pren el nom de la masia de Gurb en la que assajaven i compartien local amb Mates Mates, L’Hereu Escampa, Furguson, Bonestorm entre d’altres. Un nom que comporta tota una declaració d’intencions, l’homenatge a allò que ja no hi és, però que perdura per sempre. Les nou cançons de Gornal, tornen a fer un disc curt, deixen en evidència que som éssers insignificants enmig d’una gran immensitat i que realment no entenem res del que passa al nostre voltant.
Gornal va ser gravat al Teatre de Ca l’Eril, on les cançons d’en Luca es van acabar de formar amb l’ajuda d’en Joan Pons. Germà Aire continua creixent i avançant. Creixent en la formació de la seva identitat, amb un so que sempre es reconeix, que resulta familiar. Ja som a casa.

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te