Home Corcs Drum&Organ

Corcs Drum&Organ

RCC
Tags:

Dia

Dv 23 abr. 2021

Ubicació

Jardí del la Casa Rull
Raval de Robuster, 34, 43204 Reus

Hora

12:30

Preu

Free

ENTRADES

Entrades

Descripció

Corcs Drum&Organ – Soul & Funk, Barcelona – Dv. 23 ABR, 12:30 – preu: gratuït – Jardí del la Casa Rull, Reus

El que primer crida l’atenció de Corcs Drum&Organ és com, només dos músics, poden sonar com una banda completa! Joan Sobrevals i Oriol Cases fan servir mans i peus per fer concerts potents, ballables (quan les condicions ho permeten) i que contagien ritme i emoció arreu. Difícilment podreu evitar acompanyar el compàs amb el peu o amb el cap!
Un altre aspecte que caracteritza aquest duet de música negra és que només utilitza instruments fabricats a Barcelona als anys 70 i 80. Activistes de l’aprofitament dels recursos i convençuts de què l’envelliment de les coses és subjectiu, reivindiquen aquesta tecnologia musical obsoleta i els hem de donar la raó.
L’any passat van publicar el primer disc, “Una Altra Expeció”. Hi trobareu l’empremta de grans artistes que els han influenciat com Booker T, Barbara Dennerlein, Jimmy Smith, Jackie Mittoo, Nate Smith, Ringo Star, John Bonham o Brian Blade. Ideals per fer un vermut el dia de Sant Jordi.
Escolta’ls a: SpotifyYoutube
Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

novembre 2021
desembre 2021
gener 2022
No event found!

Subscriu-te