Home Barzin

Barzin

RCC

Dia

Ds 22 oct. 2022

Ubicació

Racó de La Palma
Passeig de Mata, 12, 43202 Reus

Hora

22:00

Preu

10 Anticipada / 12 Taquilla

ENTRADES

Dice

Descripció

Barzin – Slowcore, Canadà – Ds. 22 OCT, 22:00 – preu: 10/12 € – Racó de La Palma, Reus

Barzin és un cantautor canadenc conegut per les seves cançons lentes i melancòliques.

Va iniciar el seu projecte en solitari l’any 1995 i posteriorment va  introduir una àmplia varietat de músics al seu so: Tony Dekker (Great Lake Swimmers), Sandro Perri (Polmo Polpo), Nick Zubeck (Sun Kill Moon) i Diana Planche (The Paint Movement).

Fins aquesta data, Barzin ha publicat quatre àlbum que han aparegut en algunes de les publicacions més importants del món com Mojo, la Rolling Stone, el New York Times, l’USA Today, Billboard, Exclaim, MTV Italy, Village Voice.com i Salon.com, entre d’altres. Durant aquest període ha fet nombroses gires per tot el món i ha col·laborat amb artistes de la categoria d’Arcade Fire, Grizzly Bear, Beirut, Tom Jones i The National.

Durant els últims dos anys Barzin ha començat a treballar com a productor. L’últim àlbum en què va participar i va ajudar a produir va ser “The Slideshow Effect“, àlbum debut de la banda Memoryhouse. Tanmateix, durant els últims dos anys la seva música ha aparegut en diverses pel·lícules i documentals.

Aquest any podrem gaudir del seu nou àlbum “Voyeurs in The Dark“, creat fa cinc anys però publicat el maig per Monotreme Records. 

 

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat. animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

octubre 2022
oct. 22 2022

BarzinRCC

Racó de La Palma
novembre 2022
desembre 2022
No event found!
Load More

Subscriu-te