Home Anna Andreu

Anna Andreu

RCC
Tags: ,

Dia

Dv 23 abr. 2021

Ubicació

Jardí del la Casa Rull
Raval de Robuster, 34, 43204 Reus

Hora

20:00

Preu

8€

Descripció

Anna Andreu debuta amb un projecte en solitari, després d’anys de formar part del duet Cálido Home, amb l’acompanyament de Marina Arrufat als teclats, bateria i cors. La nova etapa d’Anna Andreu es va materialitzar l’any passat amb la publicació del disc “Els Mals Costums”, que va poder presentar en algunes sales i festivals, com a l’Altacústic d’Altafulla. Amb aquest nou treball canvia lleugerament d’estil i també de llengua, ja que passa a compondre i cantar en català.

A “Els Mals Costums” hi trobem vuit cançons diverses i harmòniques al mateix temps. Les idees d’aquest disc surten dels records de la infància i de la música que l’ha remogut i l’ha inspirat, d’artistes com Maria del Mar Bonet o Joan Miquel Oliver.

Aquest nou disc, l’ha produït Jordi Matas (membre i productor de Ferran Palau i de El Petit de Cal Eril), que ha estat l’encarregat d’amplificar aquest format tan delicat i sobri. Sobre l’escenari, l’Anna, la Marina i “Els Mals Costums” prometen un directe càlid, inspirador i màgic.

Escolta-la a: Spotify – Youtube – Bandcamp

Reus Cultura Contemporània (RCC), una programació estable de música de l’Associació Cultural Anima’t amb el suport de la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Reus a diferents espais de la ciutat.  animat.cat/rcc


Propers esdeveniments

novembre 2021
desembre 2021
gener 2022
No event found!

Subscriu-te