Cinema en família

Totes

La ​​vida ​​d’en ​​Carbassó

Claude Barras, 2016

Diumenge 05 novembre, 2017

Auditori Diputació de Tarragona

17:00h · 5€ (2X1)

Edat recomenada: + 7

Sinopsi

Courgette és un nom estrany per a un nen de 9 anys, tot i que la seva història és sorprenentment universal. Després de la sobtada mort de la seva mare, Courgette es fa amic d’un simpàtic policia, Raymond, que l’acompanya a la seva nova llar d’acollida amb altres orfes de la seva edat. Courgette, al principi, lluita per tal d’adaptar-se a aquesta canvi estrany i hostil. Amb l’ajuda de Raymond i dels seus nous amics, Courgette aprendrà a estimar i a confiar en els altres.

Una aposta diferent, valenta i pedagògica de cinema per a nens. La vida d’en Carbassó s’ha convertit en la pel·lícula d’animació més guardonada de l’any.

Cartell

Fitxa Tècnica

Títol original: Ma vie de courgette
Direcció: Claude Barras
Guió: Céline Sciamma
Nacionalitat: Suïssa-França, 2016
Producció: Rita Productions
Durada: 64’
Edat: A partir de 7 anys
Versió: Doblada al català

Premis i reconeixements: Guanyadora del premi a millor pel·lícula i del premi del públic al Festival d’Annecy/ Guanyadora del premi a millor pel·lícula a Angulema/ Guanyadora del premi del públic al Festival de Melbourne/ Guanyadora del premi del públic a la millor pel·lícula europea al Festival de San Sebastián/ Finalista al premi Lux a la millor pel·lícula europea de l’any/ Nominada als Globus d’Or com a millor pel·lícula d’animació/ Candidata per Suïssa als Oscar com a pel·lícula de parla no anglesa.